De begeleiding

Catrien Dirkmaat

Wij helpen u om vorm te geven aan een passend afscheid. Ik begeleid u stap voor stap en neem praktische zaken uit handen. Op eigen wijze en sfeer die past bij het leven van dat voorbij is. In alle rust en tijd die u nodig hebt.

Elke uitvaart heeft zijn eigen stijl en sfeer. In kleine kring of groots, sober of uitbundig. Ik vind het belangrijk om samen met u te kijken naar de juiste afstemming.

Een traditioneel afscheid hoeft niet meer. Wees niet bang om te vragen en weet dat er veel kan. Het mag anders maar het hoeft niet anders. Uit ervaring weet ik dat uit een passend afscheid veel kracht gehaald kan worden om verder te gaan.

Ik vind elk afscheid bijzonder en wij vinden het belangrijk dat u na afloop kunt zeggen: “Je was er voor ons, je hebt ons in onze waarde gelaten en onze wensen gerespecteerd.”

Het licht is rond

Het licht is rond en rolt naar alle kanten
de bergen op en af, de dalen door
de wezens in en uit en langs de planten
stijgt het de bomen in en gaat het alles voor.
Waarheen?

Ik vraag dat niet, ik kom ik ga
Omdat mijn handen en mijn voeten,
mijn ogen en mijn hart zo moeten
en ik het licht nu eenmaal zo versta.

Pierre Kemp

Over In Lucem

Met oprechte aandacht en in alle rust begeleid ik je liefdevol in de week van de uitvaart. Je hebt steeds met dezelfde uitvaartbegeleider te maken, die precies weet wat er is afgesproken. Samen maken we er een bijzonder afscheid van.

Contact

In Lucem Uitvaartverzorging
Tuinfluiterlaan 82
3893 JS Zeewolde

06-4023 8591
info@inlucem.nl