Tarieven

Catrien Dirkmaat

Het is belangrijk om te worden begeleid door iemand die bij u past. Weet dat u zelf mag kiezen wie de uitvaart gaat verzorgen, waar u ook verzekerd bent. Tijdens de dagen van afscheid kan ik contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij om het overlijden te melden en hen te verzoeken het verzekerde bedrag uit te keren.

Wilt u liever vooraf weten waar u aan toe bent? En wat keert uw verzekeringsmaatschappij uit wanneer In Lucem de uitvaart mag verzorgen? Neem voor deze vragen dan vrijblijvend contact met mij op.

 

Over onze tarieven

Ik wil graag transparant zijn over de kosten die horen bij een uitvaart. Daarnaast wil ik de tijd nemen om samen met u vorm te geven aan een passend afscheid. Hierdoor is elke uitvaart uniek en op zijn eigen manier bijzonder. Ik kan daarom geen ‘pakket’ prijzen hanteren.

Toch wilt u graag weten waar u aan toe bent, heel begrijpelijk. In Lucem Uitvaarverzorging biedt daarom kosteloos en geheel vrijblijvend de mogelijkheid van een voorgesprek. U maakt een afspraak met mij. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen. Dit kan over uw eigen uitvaart gaan of over het afscheid van een geliefde. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een kort verslag met daarin uw wensen en een overzicht van de verwachten kosten bij een begrafenis of crematie.

Iedereen is welkom om contact met mij op te nemen voor een voorgesprek. Dit kan bij naderend overlijden maar ook wanneer u graag wat zaken geregeld wilt hebben, of wil weten waar u en uw nabestaanden aan toe zijn.

Het licht is rond

Het licht is rond en rolt naar alle kanten
de bergen op en af, de dalen door
de wezens in en uit en langs de planten
stijgt het de bomen in en gaat het alles voor.
Waarheen?

Ik vraag dat niet, ik kom ik ga
Omdat mijn handen en mijn voeten,
mijn ogen en mijn hart zo moeten
en ik het licht nu eenmaal zo versta.

Pierre Kemp

Over In Lucem

Met oprechte aandacht en in alle rust begeleid ik je liefdevol in de week van de uitvaart. Je hebt steeds met dezelfde uitvaartbegeleider te maken, die precies weet wat er is afgesproken. Samen maken we er een bijzonder afscheid van.

Contact

In Lucem Uitvaartverzorging
Tuinfluiterlaan 82
3893 JS Zeewolde

06-4023 8591
info@inlucem.nl