Wat te doen bij overlijden?

Wanneer een dierbare komt te overlijden, komt er gelijk veel op u af. De eerste stap die u mag nemen is het bellen van een huisarts. De huisarts zal komen om het overlijden vast te stellen en vult ook een verklaring van overlijden in.

Vervolgens mag u mij bellen, In Lucem Uitvaartverzorging is 24 uur per dag bereikbaar. Wij kunnen naar u toe komen om de overledene te verzorgen en aan te kleden, eventueel samen met de nabestaanden. Weet dat dit kan op het moment dat u daaraan toe bent. U mag mij al wel vast bellen maar wanneer u het fijn vindt om nog even met elkaar alleen te zijn, dan kan dit. Ik zal aan de telefoon met u overleggen wat u op dat moment prettig vindt.

Het licht is rond

Het licht is rond en rolt naar alle kanten
de bergen op en af, de dalen door
de wezens in en uit en langs de planten
stijgt het de bomen in en gaat het alles voor.
Waarheen?

Ik vraag dat niet, ik kom ik ga
Omdat mijn handen en mijn voeten,
mijn ogen en mijn hart zo moeten
en ik het licht nu eenmaal zo versta.

Pierre Kemp

Over In Lucem

Met oprechte aandacht en in alle rust begeleid ik je liefdevol in de week van de uitvaart. Je hebt steeds met dezelfde uitvaartbegeleider te maken, die precies weet wat er is afgesproken. Samen maken we er een bijzonder afscheid van.

Contact

In Lucem Uitvaartverzorging
Tuinfluiterlaan 82
3893 JS Zeewolde

06-4023 8591
info@inlucem.nl